Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Sesongpåmelding

Sesongavgiften i Terrengkarusellen gir deg muligheten til å delta på samtlige 20 karuselløp, fra 23. mars til 12. oktober.


Å betale startkontingenten for hele sesongen er den rimeligste løsningen for løperne og det mest tidsbesparende alternativet, både for løpere og ikke minst arrangører. Løpere registreres da med et fast startnummer(plastnummer) med strekkodeavlesning, som må bæres under alle løpene. Som en regel skal løperen bruke plastkortet sitt flere sesonger.

Hvordan sesongpåmelder du deg?
Registrerte løpere fra i fjor får sesonginnbydelse, i denne følger det med en betalingsgiro som kan benyttes. Vi håper imidlertid at mange velger å betale via betalingsløsningen på nett, denne muligheten er ny for sesongen 2017.
NB! Ikke betal inn på "gamlemåten" dersom du registrerer deg på den nye betalingsløsningen på nett. Ved påmelding via EQ Timing pådrar man seg en betalingsforpliktelse, faktura sendes pr epost. Da må denne faktura betales, ikke bruk betalingsgiro som fåes i sekretariatet.

Hvis plastkortet(startnummer) er inntakt, skal dette brukes videre.
Både nye og tidligere deltakere kan benytte denne muligheten. Tidligere deltakere oppgir sitt faste startnummer ved påmelding, nye deltakere mottar startnummer ved oppmøte til sitt første karuselløp. Sekratariatet er betjent fra kl. 13:00 løpsdagen. 

Til påmelding: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=34763 
NB! Påmeldingen stenger onsdager kl. 14:00 i forkant av hvert karuselløp, og åpner igjen fredag formiddag.

Sesongkontingenten inkluderer adgang til 20. karuselløp samt saft/bananer under arrangementene.
I Terrengkarusellen er det viktigste å delta, derfor får alle som deltar minst 7 ganger sesongpremie(utdeles ved årsfesten i november).

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO