Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Svømming

I samarbeid med Aquarama Bad har bedriftsidretten et godt tilbud til alle som liker å svømme. Hver tirsdag i anleggets åpningstid står badeanlegget til vår disposisjon.
Alle medlemmer i bedriftsidrettslag eller deltakere i en av våre øvrige aktiviteter, kan benytte seg av vårt samarbeid med Aquarama og bli med på "Svømmedagen" hver tirsdag. Sesongen starter 9.januar.

  • 9. januar til 19. juni 2018


Svøm så mye du vil og benytt alle fasiliteter i Aquarama Bad for kr. 1.200,- hver tirsdag i ovennevnte periode.
Se www.aquarama.no for åpningstider.

Når du er påmeldt vil du motta en kvittering pr epost. Kvitteringen tar du med til resepsjonen i Aquarama for registrering og betaling.

Svøm langt 2018 - Svøm deg til KOS
"Svøm langt" er en årlig mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Les mer om hvordan du kan registrere deg som deltaker i kampanjen/konkurransen her: http://www.svomlangt.no/?p=1554 


INNLAGT DISTANSEKONKURRANSE HØSTEN 2018:
Du kan delta i distansekonkurransen ved å registrere avstanden du svømmer på tirsdagene. Registreringskort finner du på bordet foran vaktbua (like ved idrettsbassenget) og dette fyller du selv ut. Når semesteret er over, (dvs julen 2018) kan du innkassere din distansepremie og i tillegg være med i trekningen av en rekke andre fine premier fra Aquarama.

2500m - Gratis kaffe og vaffel
10 000m - 1 stk gratis inngang til AQ Bad
20 000m - 1 stk gratis inngang til AQ SPA

Svømming

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO