Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Skikarusellen
Finn frem skiene dine å bli med ut i Sørlandets flotte lysløyper på skitur hver uke i perioden januar til mars. Torsdag er renndag i skikarusellen.

Hva er skikarusellen?

Bedriftsidrettens Skiutvalg arrangerer, sammen med forskjellige bedriftsidrettslag, hver uke skiløp for mosjonister gjennom hele vinteren. Det gåes i stilarten klassisk, og mellom 7 - 10 km. Skulle det ikke være skiforhold, da snører vi på joggesko og fullfører på den måten. Ved jogging vil løpslengde være ca 4-5km. Torsdag er fast renndag og vi starter opp 12. januar, siste renn for sesongen er 16. mars.

Løpere som ikke ønsker(eller ikke har anledning) til å starte kl 18, kan fullføre tidligere på dagen. Man må da selv melde fra om fullført løp til arrangøren samme kveld(innen kl 20.00) for å bli registrert.

Så finn frem skiene dine å bli med ut på tur i skog og mark. Etter målgang venter en god og varm suppe til alle som er med.

Vi ønsker at flest mulig skal få tilgang på informasjon enklest mulig. Dette vil være informasjon om neste renn, resultater o.l.
Er du interessert i å stå på denne distribusjonslisten, send da epost til Rune Løkling i skiutvalget: Rune.Lokling@glencore.no

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO