Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Vest-Agder Bedriftsidrettskrets ønsker alle medlemsbedrifter velkommen til sesongen 2018/19 i Vinterserien, innendørs bedriftsfotball i Sørlandshallen. Første kampdag i sesongen vil være torsdag 1. november 2018.

Vinterserien i 2018/19 omfatter seriespill i følgende klasser:

  • 7'er lag fotball for menn - både menn og kvinner som er over 15 år kan delta.
  • 7'er lag fotball oldboys menn - menn over 35 år og kvinner som er over 15 år delta.
  • 5'er lag fotball for menn - både menn og kvinner som er over 15 år kan delta.
  • 5'er lag fotball damer - kvinner over 15 år kan delta. 
  • 5'er lag fotball for mikslag - menn og kvinner over 15 år kan delta.  
    Det må alltid være to av hvert kjønn på banen samtidig i tillegg til keeper.


Pris pr lag kr. 7.000,- (inkl. baneleie, dommerutgifter, diverse kamputstyr og administrasjon)
Påmeldingsfrist: 10. oktober 2018.
Forsikring er ikke inkludert i påmeldingsavgiften.

For påmelding, klikk her.
Søke dispensasjon, klikk her.

Vi prøver å tilby 5’er lag for menn, dette for å møte behovet for små bedrifter som har vanskelig for å stille med 7’er lag. Reglementet for 5’er lag er identisk som for 7’er lag, men banene er noe kortere/mindre.  Det vil bli en vurdering av antall lag totalt i klassene for 5’er og 7’er lag menn for å få et hensiktsmessig serieoppsett.

For lag med lang reisevei kan det tilrettelegges for 2 kamper pr. torsdag, da blir det færre kampdager og mindre reise totalt sett. Da blir det forsøkt tilrettelagt for 1-2 kampers pause mellom kampene som spilles. En slik tilrettelegging er imidlertid avhengig av at tilpasning i forhold til det totale kampprogrammet er mulig. Lagene som deltar må være tilknyttet et bedriftsidrettslag, men kan ha spillere fra andre bedrifter med på dispensasjon. Spillere som spiller aktiv fotball kan delta for sin egen bedrift, men aktive spillere yngre enn 30 år kan imidlertid ikke spille på dispensasjon. Det må søkes om å spille på dispensasjon foran hver sesong. Hensikten med å ha spillere på dispensasjon er å kunne stille lag, ikke for å høyne lagets prestasjonsnivå.

En spiller kan delta i ulike klasser, men ikke for flere lag i samme klasse.

Torsdag har alltid vært kampdag for bedriftsfotballen. I løpet av en torsdag spilles det opp mot 24 kamper på 4 baner fordelt på 6 kamptidspunkter. Kamptid er 35 minutter uansett klasse. Dette betyr at 48 lag spiller kamp hver torsdag. En sesong vil innebære 10-15 kamper for hvert lag, avhengig av antall lag i klassen og divisjonen.

Første kamprunde starter kl. 19:00, deretter kl. 19:40, kl. 20:20, kl. 21:00, kl. 21:40 og kl. 22:20.
Ved oppsett av serien tas det til en viss grad hensyn til ønsker om kamptidspunkt ut fra f.eks. skiftplaner, lange åpningstider o.l.

Nye lag begynner vanligvis i nederste divisjon. Lag som har vært med tidligere, men har hatt 1års opphold, settes inn en divisjon lavere enn da laget sist var med.

Vinterserien - Kr.sand

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO