Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Sommerserien - Mandal

Vest-Agder Bedriftsidrettskrets(VABIK) har tilbud om bedriftsfotball i Idrettsparken. Sommerserien spilles i perioden mai til august/september. Første kampdag er tirsdag 8 mai.


Sommerserien 2018

Kampene spilles tirsdager i Idrettsparken(kunstgress) i tidsrommet 20.00 til 22.00. Kampene har en varighet på 2x30 minutter. Det spilles 7er fotball, 6 utespillere + keeper. Laget som står først i kampoppsettet har i prinsippet hjemmekamp og skal bidra til kampavviklingen. Laget har derfor ansvar for kampball samt overtrekksvester dersom lagene som møtes har lik draktfarge.

Terminliste 2018


Hvem kan spille?

  • Bedriftsidrettslag som er registrert som medlem av Norges Bedriftsidrettsforbund kan stille med ett eller flere lag i serien.
    Har ikke din bedrift medlemskap, klikk deg da inn på fanen "Bli medlem" eller kontakt oss på vest-agder@bedriftsidrett.no
  • Det er ikke tillatt å etablere trim-/mosjons- eller vennelag.
  • Alle som er ansatt på hel- eller deltid kan delta for sitt bedriftsidrettslag. En eventuell deltidsstilling må være den ansattes hovedstilling.
  • Ektefelle/samboer eller barn over 15 år til en ansatt kan delta, såfremt disse ikke er ansatt i en annen bedrift med eget bedriftsidrettslag.
  • Lag kan søke dispensasjon for spillere.


Forsikring
Lagene er selv ansvarlig for forsikring av egne spillere. Mange bedrifter har forsikringsordninger som dekker idrettsaktiviteter på fritiden. Sjekk med din bedrift hvilke ordninger som finnes.
Dersom det er aktuelt har Bedriftsidrettens forsikringsordninger for både lag og individuelle utøvere, les mer om dette her;
http://www.bedriftsidretten.no/om-oss/forsikring 

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO