Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Curling

Vest-Agder bedriftsidrettskrets ønsker alle medlemslag i Kristiansand velkommen til å melde seg på høst -og vintersesongen i bedriftscurling. 
Som vanlig plasserer vi også alle nye lag starter i laveste divisjon, dette for å få en myk start.

Spilledager og -tider
Kampene spilles på mandager og onsdager. Mandag kl. 18:00-20:00 og 20:00-22:00. Onsdag klokka 20:00-22:00.

Hvem kan delta?
Alle bedrifter som er medlem i Vest-Agder bedriftsidrettskrets er velkommen til å være med i serien. Er du usikker på om din bedrift er medlem, kontakt oss.

Deltakeravgiften
Seriespillet pågår i perioden september til april. Startkontingenten for laget vil være kr. 7.500,- for hele sesongen (pris avhenger av leiesatser satt av Kr.sand kommune). Det er også anledning til å melde seg på til enten høst-  eller vintersesongen, da til en pris på kr. 4.100,- Inkludert i startkontingenten er baneleie samt lån av sko og kost. De siste årene har vi også hatt kurs med verdensmester Håvard Vad Petersson, der han gir gode råd om blant annet enkel preparering av isen.

  • Høstsesong 2018: september - november
  • Vintersesong 2019: januar - mars
Påmeldingsfrist Vintersesong 2019: 12. desember.

Reglement
Kampene spilles over seks omganger innenfor en ramme på to timer.
Laget består av fire spillere. Hvis det er flere på laget, kan dere bytte spillere mellom omgangene. Det er unntaksvis anledning til å spille kampen med tre spillere, men vi ønsker at alle anstrenger seg for å stille med fullt mannskap.
Spilleregler curling revidert august2018.pdf

Påmelding
Det er fint om dere gir tilbakemelding på om det er dager eller tidspunkter dere foretrekker. Vi vil prøve å etterkomme ønskene så langt det lar seg gjøre.

Kontaktinformasjon
Curlingutvalget består av Mika Sundin og Jon Sverre Karterud. Ta gjerne kontakt med dem dersom dere lurer på om curling hadde vært midt i blinken for din bedrift.
Til kontaktinformasjon om curlingutvalget.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO