Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

To flotte damer ble premiert i Sykle til jobben!

To flotte deltakere i Sykle til jobben-aksjonen mottok sine premier på Nedre Torv i Kristiansand 27.juni. 

Superververen May-Linn Skjervedal fra MHWith, som har vervet hele 63 deltakere til aksjonen, ble premiert med en flott elsykkel av merke Aventura, gitt av vår gode samarbeidspartner G. Nordby. Sykkelen har en verdi på kr 25 000, - og ble overrakt av Sigvar Skeie, innehaver av G.Nordby Sykkelforretning. 
Den andre vinneren, Hilde Bjørnestøl Hansen fra Sørlandet Sykehus HF var så heldig å bli trukket ut blant 6300 Quizdeltakere som hadde funnet sin "type" i forskjellige kategorier. Fem vinnere ble trukket ut og Hilde som ble "Tralle-Trulte" vant en elektrisk transportsykkel, gitt av bedriftsidrettens samarbeidspartner Face2face. Sykkelen av merke Butchers & Bicycles har en verdi av hele kr. 52.900,- og ble overrakt av Kari-Ann Johnsen som hadde tatt turen fra Oslo for å overlevere sykkelen.

Til stede på overrekkelsen var også leder av kulturstyret i Kristiansand Kommune, Terje Næss, Bjørne Jortveit fra Miljøetaten og nestleder i Vest-Agder bedriftsidrettskrets, Fredrik Fredriksen. En rekke kollegaer og familie av de heldige vinnerne stilte også opp for å gratulere!    

  

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO