Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Folkets Ildsjelpris 2017 til Arild Vehus!

For første gang var en kandidat fra bedriftsidretten nominert til Folkets Ildsjelpris i Vest-Agder. Denne prisen deles ut etter avstemming blant Fædrelandsvennens lesere.

Arild Vehus var nominert som én av fem kandidater og ble stemt frem til finalen med et solid antall stemmer. Det var likevel svært spennende om han kunne nå helt opp, siden avgitte stemmer ble nullet ut før finalerunden og kandidatene stilte helt likt. 
Det var derfor under stor jubel at Arild til slutt ble kårets som vinner av denne "folkets pris" under Idrettsgallaen i Aquarama, lørdag den 4.november.
Arild var nominert til prisen for sin ekstraordinære og spesielle dugnadsinnsats i Terrengkarusellen. Han arbeider så og si daglig med rydding, grøfting og tilrettelegging av stier og løyper i byens turterreng. Dette arbeidet er til stor glede og nytte for mange og hensikten er å bidra til at folk som benytter terrenget skal kunne ferdes trygt i skog og mark. Det gjelder såvel karuselløypene og øvrig løypenett. Han har ofte medhjelpere, men det er Arild som leder an.
Han er også en svært populær trener og motivator for en treningsgruppe (med opp mot hundre mosjonister på forskjellig nivå) som hver eneste uke til faste tider, møtes for å holde formen vedlike med løpeturer i skog og mark under Arilds ledelse. 
Tidligere på dagen ble Arild Vehus i tillegg hedret med Vest-Agder Idrettskrets' høyeste utmerkelse, "Ærestegn med diplom" for sin innsats i idretten gjennom over 40 år. Arild  har gjort mye for bedriftsidretten og spesielt Terrengkarusellen, men har også i aktiv idrett, spesielt håndball lagt ned en stor dugnadsinnsats gjennom årene.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO