Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Ildsjelprisen i Vest-Agder ble innstiftet av kretsens styre i 2015 og utdelt for første gang på kretstinget samme år. 
Prisen kan deles ut etter forslag fra hvem som helst i organisasjonen og begrunnede forslag sendes til administrasjonen i kretsen vest-agder@bedriftsidrett.no som tar forslagene videre til kretsstyret og endelig beslutning i arbeidsutvalget (AU).  

Rundt omkring i kretsen finnes det hundrevis av frivillige ildsjeler som gjennom årene legger ned en uvurderlig innsats for sine lag og/eller utvalg.
Du kan nå nominere din lokale ildsjel til denne høythengende utmerkelsen "Årets Ildsjel" i bedriftsidretten. Dette er en god anledning for bedriftsidretten til å vise sin takknemlighet overfor ildsjeler i små og store bedriftsidrettslag.

KRITERIER:
-Kandidaten har gjennomført et solid arbeid gjennom flere år.
-Kandidaten skal positivt ha bidratt til aktivitet i sitt lag eller sin krets.
-Kandidaten skal være et forbilde og en motivator med idrettens verdier som grunnlag.

Ildsjelprisen i 2015 ble tildelt Eldbjørg "Tulla" Larsen for sin utrettelige innsats gjennom minst 40 år med frivillig arbeid i håndball, friidrett og terrengutvalget. Tulla ble samme år hedret med Norges Bedriftsidrettsforbunds Ildsjelpris.  

Ildsjelprisen i 2017 ble tildelt Jan-Owe Ødegaard fra Posten BIL som har 60 år med bedriftidrett på sin CV. Hans viktigste bidrag har vært innenfor skyting og skytteraktivitet. Han har i 30 år ledet skytterutvalget og vært en utrettelig ambassadør for skytteraktiviteten. Han har også hatt verv på krets og forbundsnivå. Prisen ble utdelt på Kretstinget i Kristiansand den 22.mars 2017. Vi gratulerer! 

"Ildsjelprisen" i bedriftsidretten

Ildsjelprisen ble utdelt første gang i 2015

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO