Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Om medlemskapet

Den viktigste fordel i medlemskapet er tilgang til et unikt aktivitetstilbud. Vår agenda er aktivitetsglede og trivsel, men noen andre fordeler følger med.


Et unikt aktivitetstilbud
Bedriftsidretten i Vest-Agder har mange forskjellige aktiviteter for bedriftsidrettens medlemmer. Du kan velge mellom serieaktiviteter, arrangement, seminar, og mye mer.
Vi er en del av norsk idrett og uten mål om økomisk avkastning. Dvs. at eventuelt overskudd føres tilbake til videre utvikling av vårt tilbud. Derfor har vi gunstige priser. Det er i seg selv en medlemsfordel.

Våre samarbeidspartnere
Gjennom samarbeidspartnere i ulike bransjer har vi et utvalg medlemsfordeler. Noen kan brukes privat og andre er avgrenset til idrettsformål. F.eks. flyreiser.

Vår arbeidsmåte
Vi mener det er viktig å ikke utsette våre medlemmer for påtrengende "salg". Derfor har vi en restriktiv praksis i forhold til å sende ulike tilbud til våre medlemmer.Konsekvensen er færre medlemsfordeler, men samtidig mindre annonser i vår medlemsinformasjon.

Bli med på laget
Vi ønsker gjerne dialog med mulige samarbeidspartnere innen områder hvor vi ikke allerede har partnere. Eneste forutsetning er et oppriktig ønske om vinn-vinn for alle parter, med vekt på våre medlemmer.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO