Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
  • / 13. Karuselløp - Varodd løpet

13. Karuselløp - Varodd løpet

17.aug 2017 - 17.aug 2017

Velkommen til sesongens 13. Karuselløp torsdag 13. august.
Løypelengde 3,7km og milslukeren 7,2km.
Varodd-løpet er denne sesongen flyttet til Jegersberg (fra Baneheia) og har start/mål på Grønn slette. Løpet går i en ny løype-trasé, med lange, flotte skogsstier mellom partiene på grusvei.
Arrangører: Varodd BIL og Terrengutvalget
Sesongpåmelding til Terrengkarusellen gjøres her: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=34763
Nye deltakere får utlevert startnummer ved henvendelse i sekretaritatet løpsdagen (betjent fra kl. 13:00). Alle kan benytte påmeldingstjenesten. Ved påmelding stilles et oppfølgingsspørsmål knyttet til startnummer. Tidligere deltakere oppgir da sitt startnummer og nye deltakere lar dette feltet stå åpent/blankt.
NB1! Påmeldingen stenger onsdager kl. 14:00 av hensyn til torsdagens løp. Åpnes igjen fredag morgen.
NB2! Ikke betal inn på "gamlemåten" dersom du registrerer deg på den nye betalingsløsningen på nett. Ved påmelding via EQ Timing pådrar man seg en betalingsforpliktelse, faktura sendes pr epost. Da må denne faktura betales, ikke bruk betalingsgiro som fåes i sekretariatet.

Parkering kan gjøres på Presteheia Idrettsanlegg, og på UiA (etter kl. 16 på UiA).
(NB! På Presteheia kan man få bøter hvis man parkerer langs veiene.)

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje hvis nødvendig) i en løype på ca. 500 m. Ingen tidtaking, og medalje (mm) til alle. Det er lurt å være tidlig ute for barn som ikke har sesong-nummer fra i fjor. Enkeltstart koster kr. 50,- og sesongprisen er kr. 200,-.
Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2005) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2006-2007) kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.) Som alltid blir det salg av vafler og pølser på familiefesten.


Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, 7,4 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være tidligere ute, og de må alle skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Gyldige numre i 2017: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 er gyldige i år. Alle som sitter med gammelt nummer høyere enn 5000 må derfor skaffe seg et nytt i Sekretariatet før de begynner å løpe. Oppgi navn og gammelt nummer.

Sjekk dine registreringer på nettet: Ukentlig (hver mandag) legges det på nettet en oppdatert liste med alle registreringer på samtlige deltakere.
http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedside/resultater/terrengkarusellen (Klikk på «Deltakerliste 2017», midt på siden)
Her kan du også se om du har betalt for sesongen 2017. (Meld tilbake hvis du finner feilaktige opplysninger.)
13. Karuselløp - Varodd løpet

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO