Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
  • / Jegersberg Rundt

Jegersberg Rundt

23.aug 2018 - 23.aug 2018

Arrangører: MHWirth BIL og Terrengutvalget
Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Alternativ 1: Bruk denne lenken, https://signup.eqtiming.no/?Event=Terrengkarusellen 
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. Henvend deg i sekretariatet løpsdagen for utlevering av startnummer. Tidligere deltakere med startnummer kan gå rett til start uten å henvende seg i sekretariatet.
Alternativ 2: Registrer dere i Sekretariatet og få utlevert fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe.

Løypa: 4km, start og mål på grønn slette i Jegersberg.

Parkering: gjøres på UiA (etter kl. 16). NB! Avgift kr. 10,-.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper ca. 2 runder, 8 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være tidligere ute, og de må skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Gyldige numre i 2018: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 er gyldige i år. Alle som sitter med gammelt nummer høyere enn 5000 må derfor skaffe seg et nytt i Sekretariatet før de begynner å løpe. Oppgi navn og gammelt nummer.
Jegersberg Rundt

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO