Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
  • / Huntonit løpet

Huntonit løpet

14.jun 2018 - 14.jun 2018

Arrangører: Huntonit BIL og Terrengutvalget
Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Alternativ 1: Bruk denne lenken, https://signup.eqtiming.no/?Event=Terrengkarusellen 
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. Henvend deg i sekretariatet løpsdagen for utlevering av startnummer. Tidligere deltakere med startnummer kan gå rett til start uten å henvende seg i sekretariatet.
Alternativ 2: Registrer dere i Sekretariatet og få utlevert fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe.

Løypa: 10,3km eller 3,7km (ingen tidtaking på kort løype)
Huntonit-løpet er karusellens lengste og er en fabelaktig flott rundløype. Den går lengre nordover i Bymarka enn de andre løypene, og får med seg et utall av delikate skogsstier. Vi anbefaler riktig mange å prøve traséen.
For de som ønsker et kortere løp velger 3,7km, da uten mulighet for tidtaking.

Parkering: Parkering gjøres på øvre Egsjordet (følg parkeringsvaktenes anvisninger).

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne har ingen egen puljestart for dette løpet.

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Gyldige numre i 2018: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 er gyldige i år. Alle som sitter med gammelt nummer høyere enn 5000 må derfor skaffe seg et nytt i Sekretariatet før de begynner å løpe. Oppgi navn og gammelt nummer.
Huntonit løpet

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO