Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
  • / Varodd løpet

Varodd løpet

16.aug 2018 - 16.aug 2018

Arrangører: Varodd BIL og Terrengutvalget
Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Alternativ 1: Bruk denne lenken, https://signup.eqtiming.no/?Event=Terrengkarusellen 
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. Henvend deg i sekretariatet løpsdagen for utlevering av startnummer. Tidligere deltakere med startnummer kan gå rett til start uten å henvende seg i sekretariatet.
Alternativ 2: Registrer dere i Sekretariatet og få utlevert fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe.

Løypa: 3,8km, start og mål på grønn slette i Jegersberg. Løpet fikk ny løype-trasé i fjor, med lange, flotte skogsstier mellom partiene på grusvei.

Parkering: gjøres på UiA (etter kl. 16). NB! Avgift kr. 10,-.
(NB! På Presteheia får man bøter hvis det parkeres langs veiene.)

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje hvis nødvendig) i en løype på ca. 500 m. Ingen tidtaking, og medalje (mm) til alle. Det er lurt å være tidlig ute for barn som ikke har sesong-nummer fra i fjor. Enkeltstart koster kr. 50,- og sesongprisen er kr. 200,-.
Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2006) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2007-2008) kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.)

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.00. (pulje hvert 3. minutt.) NB! Siste pulje kl. 18:00 om høsten. Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper ca. 2 runder, 7,3 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være tidligere ute, og de må skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Gyldige numre i 2018: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 er gyldige i år. Alle som sitter med gammelt nummer høyere enn 5000 må derfor skaffe seg et nytt i Sekretariatet før de begynner å løpe. Oppgi navn og gammelt nummer.
Varodd løpet

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO